fbpx

Ikke-permanent filler

ikke-permanente fillers

Hvad er ikke-permanente fillers?

Ikke-permanent filler består af hyaluronsyre (sukkerstoffer), som findes naturligt i huden. Hyalorunsyre har den evne, at de tiltrækker vand, hvormed de giver både volume og fugt til huden. Hyaluronsyre nedbrydes gradvist, men for at øge stabiliteten og holdbarheden i huden, er hyaluronsyre krydsbundet med 1.-4.- butanedioldiglycidyl ether (BDDE). 

Behandling med ikke-permanente fillers

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

En behandling forudgås altid af en forundersøgelse ved en hudlæge eller sygeplejerske. Her forventningsafstemmes forløbet herunder kundens ønsker samtidig med at der gives information om behandlingens virkning og bivirkninger. 

Man har 48 timers betænkningstid, hvis behandlingen er på kosmetisk indikation. Er behandlingen derimod på lægelig indikation, eksempelvis behandling af ar eller strukturelle  forandringer, kan behandlingen foretages samme dag.

Selve behandlingen

Hvis det ønskes, tages der før og efter billeder.

Efter behandlingen

Oftest forløber en filler-behandling helt uproblematisk, men i visse tilfælde kan der opstå bivirkninger.  I relationen til indstiksstederne kan der opstå rødmen, hævelse og blå mærker. Disse fortager sig i løbet af få timer til få dage. I sjældne tilfælde, kan der opstå en rødme i huden, som kan vare i flere måneder. Ligeledes kan der dannes langvarige bindevævsknuder. Meget sjældne bivirkninger kan være vævsskade og i værste tilfælde blindhed, hvis filleren bliver lagt i et blodkar i et af ansigtets vigtige kar. Dog kan hyaluronsyre opløses øjeblikkeligt, hvis kunden får intense smerter eller der ses tegn på vævsnekrose.

Behandlingens effekt afhænger blandt andet af indspøjningsteknikken samt fillertype, men oftest ses resultaterne med det samme, mens den endelige effekt  kan vurderes efter et par uger.
Effekten holder som regel 3-9 måneder. Dog skal man være opmærksom på, at man ved første behandling kan opleve, at resultaterne forsvinder hurtigere, men det er dog sjældent tilfældet.

Prisliste

Ved alle behandlinger betales et depositum på 500 kr. som fratrækkes den endelige pris.

Udeblivelsesgebyr

Hvis du skulle blive forhindret i at møde til en konsultation eller en undersøgelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdag forinden, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. 

Du vil blive opkrævet et udeblivelsesgebyr på 500 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde. 

Ved alle behandlinger betales et depositum på 500 kr. som fratrækkes den endelige pris.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Center for Hud & Laser