fbpx

Karsprængninger og rosacea

Karsprængninger og rosacea

Karsprængninger og rosacea

Rosacea er en hudsygdom, hvis årsag ikke vides med sikkerhed. Man mener at genetik, parasitten demodex og mave-tarm gener kan disponere til rosacea. Rosacea kan forværres af sol, krydret mad, alkohol og rygning. For især kvinder, kan det være yderst invaliderende og socialt hæmmende med diffuse rødme i ansigtet, bumser, knopper og karsprængninger.
Rosacea kan behandles på flere forskellige måder; med cremer, tabletter, overfladiske kemiske peelings samt laserbehandlinger. Hos Center for hud og laser tilbydes alle ovenstående behandlinger. Behandlingsforløbet som beskrives nedenfor er behandling med laser.

behandlingsforløb ved laser-behandling

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden en behandling vil man altid blive forundersøgt af en hudlæge. Ved sådan en forundersøgelse sikres, at man er rask. Herudover gives information om den pågældende behandlings virkning og eventuelle bivirkninger.  Det er også her, man forventningsafstemmer forløbet, samt inddrager kundens ønsker og visioner.  Laserbehandlingen målrettes både karsprængninger og den diffuse rødme, men ikke i samme session.
Det er vigtigt at man ikke er solbrun op til en laserbehandling eller tager sydpå efter en behandling, idet risikoen for pigmenteringer øges. Af samme grund anbefales solcreme før, under og efter en laserbehandling.

Selve behandlingen

Laserbehandlingen er rimelig smertefri, men nogle kan mærke lidt prikken og stikken under behandlingen. En behandling varer typisk 10 minutter.
Hvis det ønskes, tages der før- og efterbilleder. 

Efter behandlingen

Ved alle typer laserbehandlinger kan der forekomme rødme, hævelse, pigmentforandringer, ar og infektion. Rødme og hævelsen er forbigående og aftager i løbet af få timer til et par dage. De medicinske behandlinger er typisk veltålte.

Prisliste

Ved alle behandlinger betales et depositum på 500 kr. som fratrækkes den endelige pris.

Udeblivelsesgebyr

Hvis du skulle blive forhindret i at møde til en konsultation eller en undersøgelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdag forinden, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. 

Du vil blive opkrævet et udeblivelsesgebyr på 500 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde. 

Ved alle behandlinger betales et depositum på 500 kr. som fratrækkes den endelige pris.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Center for Hud & Laser