fbpx

Semi-permanent filler

semi-permanent filler

Hvad er semi-permanent filler?

Semi-permanent filler indeholder calcium hydroxylapatite (CaHa), som er calcium-baserede mikrosfærer i vandholdige carboxymethylcellulose-bærere. CaHa findes naturligt i vores knogler. Udover den volumegivende effekt, adskiller CaHa sig fra andre fillers ved at stimulere produktionen af kroppens naturlige kollagen. Samtidig øges hudens elastinindhold og hudkvalitet sammenlignet med hyaluronsyre. 
Semi-permanent filler (radiesse) benyttes til nasolabiafurer, marionette linjer, indfaldne kinder, kæbelinje samt hænder. Radiesse anvendes ikke til læber, tindinge eller under øjnene. 

Behandling med semi-permanente fillers

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Forud for en behandling med semi-permanent filler (radiesse) fortages der altid en forundersøgelse ved en hudlæge, hvor man sikrer, at man er sund og rask. Forløbet forventningsafstemmes samtidig med at man informeres om virkningen ved behandling samt eventuelle bivirkninger.
Man har 48 timers betænkningstid, hvis behandlingen er på kosmetisk indikation. Er behandlingen derimod på lægelig indikation (eksempelvis behandling af ar eller strukturelle forandringer), kan behandlingen udføres samme dag.
CaHa er synligt på blandt andet røntgentbilleder og MR-skanninger. Det er derfor vigtigt, at man informerer om dette, hvis du skal have foretaget skanninger.

Gravide og ammende kvinder behandles ikke. 

Selve behandlingen

Selve behandlingen foregår som en almindelig fillerbehandling. Ved behandlingen bliver der lagt lokalbedøvelse, hvorfor behandlingen er smertefri.
I forbindelse med en behandling er det muligt at få taget før- og efterbilleder.

Efter behandlingen

Den volumegivende effekt ses relativt hurgtigt - dog mindre end ved almindelige fillers. Effekten ved radiesse opbygges over længere tid, hvorfor den fulde effekt indtræder i løbet af nogle måneder. Herefter varer effekten i 12-18 måneder.<br><br>Ofte forløber en radiesse behandling uproblematisk, men i visse tilfælde kan der dog opstå bivirkninger.&nbsp; I relationen til indstiksstederne kan der opstå rødme, hævelse og blå mærker. Disse fortager sig i løbet af få timer til dage. I meget sjældne tilfælde, kan der opstå en rødme i huden, som kan vare i flere måneder eller i visse tilfælde danne langvarige bindevævsknuder. En meget sjælden bivirkning kan nævnes vævsskade og i værste tilfælde blindhed, hvis filleren bliver lagt i et blodkar i et af ansigtets vigtige blodkar. CaHa kan ikke opløses på samme måde som hyaluronsyre, men man kan fortynde produktet tilstrækkeligt meget, så det ikke yder en effekt i huden.&nbsp;

Prisliste

Ved alle behandlinger betales et depositum på 500 kr. som fratrækkes den endelige pris.

Udeblivelsesgebyr

Hvis du skulle blive forhindret i at møde til en konsultation eller en undersøgelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdag forinden, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. 

Du vil blive opkrævet et udeblivelsesgebyr på 500 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation eller undersøgelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde. 

Ved alle behandlinger betales et depositum på 500 kr. som fratrækkes den endelige pris.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Center for Hud & Laser